DE CE ORGANIC? Ofera valoare adaugata produsului. Este o alegere etica ce protejeaza mediul inconjurator. Exista o mai mare determinare pentru a oferi un produs mai pur, prin urmare mai concentrat si mai eficient.
Ca urmare a unor controale foarte stricte, cosmeticele Lakshmi au primit certi care eco-organica ICEA (Institutul pentru Certi cari Etice si de mediu), care atesta faptul ca sanatatea oamenilor si a mediului sunt garantate prin utilizarea materiilor brute de Origine Naturala, cu un redus impact asupra mediului (pentru mai multe informatii vizitati www.icea.info).
In plus, Lakshmi utilileaza ingrediente naturale, obtinute din plante cultivate prin agricultura organica, biodinamica si salbatica; acestea includ, de exemplu, toextracte, ape orale din plante aromatice, agenti emulsi anti, vegetali, foarte endemici, uleiuri vegetale presate la rece si uleiuri esentiale, pure 100%.

UTILIZAREA MATERIILOR PRIME BIOLOGICE
Un produs natural are o a nitate mai mare pentru corpul nostru. Permite un contact cu natura, care altfel s-ar pierde intr-o lume care este, adesea, prea artificiala: in definitiv, in ciuda progresului, cerintele noastre raman neschimbate si procesul de productie al materiei prime si procesarea produselor finale fac obiectul unor controale stricte si precise.
Ne bucuram de utilizarea plantelor crescute organic si a plantelor salbatice. Acest tip de cultivare respecta cresterea naturala a plantelor, permitandu-le sa dezvolte vitalitatea si proprietatile necesare pentru indeplinirea functiilor pe care le au. Scopul utilizarea materiilor prime, organice, care nu altereaza este echilibrul delicat dintre om si natura. Credem ca daca suparam Pamantul Mama, in vreun fel, vom suporta consecintele, in multe feluri.