Misiunea Lakshmi este de a contribui la dezvoltarea si circularea Constiintei si a cunoasterii holistice pentru imbunatatirea calitatii vietii oamenilor. In mod independent, Lakshmi este liber si sustine toate abordarile celor care sunt motivati in ceea ce priveste evolutia planetei, pentru a trai sanatos, fericit si creativ. Lakshmi ofera o gama completa de cursuri de pregatire, structurate prin combinarea cunoasterii in detaliu si cele mai adecvate metodologii practice.

Lakshmi ofera o gama vasta de produse naturale care apeleaza la inteligenta pe care Mama Natura a pus-o in plante. Lakshmi va ofera cu dragoste si bucurie acest cadou pentru o viata foarte sanatoasa, frumoasa, vesela si armonioasa.
Frumusetea exterioara depinde de frumusetea interioara. Pielea reflecta sanatatea, buna-starea, bucuria, echilibrul interior sau, invers, lipsa echilibrului, problemele si bolile. Frumusetea reala si sanatatea perfecta sunt obtinute cand fiintele umane traiesc in armonie deplina cu legea naturii si cu universul. Sufletul, trupul si spiritul se pot armoniza perfect si permit „Ojas” (energiei subtile) sa se manifeste integral.